Twitter Header Photo

Mer om oss på
Bättre städservice!

 Vi är ett företag som  startades 2020 av två engagerade vänner med ett brinnande intresse för service. Sedan dess har service varit ledordet i alla våra tjänster. Hos oss värdesätter vi dig som kund och dina önskemål. Välkommen att höra av dig till oss för att se vad vi kan göra för just dig.
 
computer, office, laptop-4484282.jpg

Våra tjänster

Utbudet av tjänster varierar och vi kan i dagsläget erbjuda flera typer av tjänster för privatpersoner som bland annat hemstädning, flyttstädning, och fönsterputs. Vi erbjuder även många tjänster för företag som kontorsstädning, trapp städning och mycket mer. Du som kund är även välkommen att höra av dig för andra typer av städ då vårt mål är att leverera den typ av städ som just du behöver. Välkommen att höra av dig för en personlig anpassning efter just dina behov!

Vår personal

På Bättre städservice tror vi på schyssta förhållanden där alla våra anställda omfattas av kollektivavtal. Vi är även väldigt
måna av vår personals hälsa för att kunna erbjuda våra kunder kvalitetssäkrade uppdrag. Vår personal är även tränade i kundbemötande och är alltid öppna för en dialog kring önskemål eller andra synpunkter. Förutom noggrannhet i kundbemötande så får alla våra anställda samma grundutbildning för att leverera städ av god kvalitet oavsett vem som arbetar. Hos oss är alla kretsar viktiga för ett tillförlitligt och noggrant arbete.

Anlita oss

Hos oss på Bättre Städservice kan du luta dig bakåt och låta oss sköta städningen. Förutom ett kvalitativt utfört arbete så erbjuder vi låga priser och hög flexibilitet. Alla våra tjänster utförs med stor noggrannhet och en kontakt där du som kund alltid har möjlighet att ha en löpande kontakt med oss. Vi värdesätter dig som kund och dina önskemål, intressen samt nöjdhet. Vi erbjuder därför även en nöjd kund-garanti på alla våra tjänster.